Felicitări ! Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel îi calcă pe urme mamei sale celebre.

David Pușcaș este un tanar care a tanjit dupa atenția presei și a oamenilor, deși aceasta atenție nu a venit în urma unor aspecte pozitive. Dupa mai multe scandaluri in care a implicat-o pe mama sa, David pare ca s-a linistit si da semne de maturizare.

Intr-o fotografie postata recent pe pagina sa de socializare, David Puscas a reusit sa isi surprinda prietenii virtuali cu transformarea sa

La scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Marcel Puscas, Luminita Anghel a hotarat sa il infieze pe David Puscas. Artista a avut numeroase probleme cu fiul sau adoptiv, cauza fiind firea rebela a tanarului.

In prezent, lucrurile s-au aplanat intre Luminita Anghel si David Puscas. Pe pagina sa de socializare, David a publicat mai multe imagini cu el si se poate observa cu ochiul liber ca s-a maturizat si s-a transformat intr-un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

In ciuda faptului ca a fost dezamagita de mai multe de ori de comportamentul fiului sau, Luminita Anghel a marturisit ca nu este suparata pe David, ba chiar l-a iertat si asteapta ziua in care acesta va realiza cat a gresit fata de ea.