Fazele zilei. Cât de creativi sunt producătorii români? O să zâmbești garantat

Până și țăranul român a înțeles că o bună promovare te ajută să-ți vinzi marfa mai repede. Așa că mulți dintre ei au dat mare importanță acestui aspect în ultimii ani și au ajuns chiar foarte populari în mediul online.

Am pregătit pentru tine o colecție de „mesaje publicitare” dintre cele mai amuzante. Iată, așadar, care sunt „trucurile” folosite de producătorii români pentru a-și promova culturile.

Un porumb „de senzație”
În timp ce gheretele cu porumb din import sunt din ce în ce mai populare, un producător român s-a gândit să devină mai creativ pentru a ieși în evidență. Iată ce mesaj avea atârnat de tarabă în dreptul porumbului: „Porumb de senzație. Mare și fălos. Eftin și frumos. 1 leu bucata. La nevoie se poate și FERBE”. În ciuda greșelilor evidente de ortografie, mesajul a stârnit hohote și cu siguranță a atras atenția celor din jur.

În timp ce unii cultivatori pun în tarlaua de pepeni sperietori de ciori ori diverse sisteme acustice pentru a ține dăunătorii la distanță, un țăran a atârnat un mesaj care a stârnit hohote de râs. Sătul să-i fie prăduită producția de pepeni, un producător i-a avertizat pe cei doritori de furat pepeni să se țină la distanță dacă nu vor să fie… „cotonogiți”. Iată cum suna mesajul lui: „Pericol de cotonogeală”.

Pepeni „f.f.f.f.f.f.f dulci”
Un alt producător român, sătul ca toți clienții să-i ceară să testeze pepenele înainte de cumpărare, s-a gândit să atârne un mesaj clar despre calitatea produsului său. În caz că avea cineva vreun dubiu, pepenii lui sunt… foarte dulci. Pe pancarta atârnată de taraba lui scria „pepeni ffffff dulci. 1 leu kgr!”.