Fată de 11 ani, cea mai tânără mamă din Marea Britanie. Părinții nu știau că fiica lor este însărcinată

O fetiță de doar 11 ani a bătut recordul în Marea Britanie, devenind cea mai tânără mamă. Copila de 11 ani a născut o altă fetiță, rămânând însărcinată la doar 10 ani. Familia ei nu știa absolut

nimic despre sarcină, iar părinții ei au rămas înmărmuriți atunci când au aflat vestea cea mare. Iată cum se simt acum mama și copilul și cum s-a întâmplat totul!

O fată de 11 ani a devenit cea mai tânără mămă din Marea Britanie, după ce a rămas însărcinată la 10 ani. Copila a născut la începutul acestei luni, iar părinții nu au știut că fiica lor este gravidă.

Fată de 11 ani, cea mai tânără mămă din Marea Britanie
Tânăra a rămas însărcinată la vârsta de 10 ani și a născut la începutul acestei luni. Serviciile sociale investighează acest caz, în condițiile în care părinții ei habar n-aveau că fiica lor va aduce pe lume un copil la doar 11 ani.

O sursă apropiată familiei a declarat că vestea a venit ca un șoc imens și că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Cu toate acestea, pentru familie este important că fiica lor și nepoata sunt sănătoase și nu au probleme de ordin medical.

“A venit ca un mare şoc. Acum este înconjurată de ajutorul experţilor. Principalul lucru este că ea şi copilul sunt în regulă”, a declarat sursa apropiată.

De ce ajung fetele mai devreme la pubertate

Până acum, cea mai tânără mamă din Marea Britanie a fost o copilă care a adus pe lume un bebeluș la vârsta de 12 ani, însă acest lucru se întâmpla în anul 2006. Tressa Middleton a renunțat atunci la copilul ei, deoarece tatăl copilului era chiar propriul frate.

Fratele Tressei Middleton o violase, așa că tânăra a fost forţată să renunţe la copil. Conform datelor specialiștilor, fetele ajung la pubertate la vârste tot mai fragede, mult mai devreme decât generațiile anterioare.

Cercetătorii sunt de părere că fetele se maturizează mai repede din cauza unui număr de factori biologici şi de mediu, însă și dieta are un rol destul de important. O fată ajunge la pubertate, în general, la 11 ani, însă această vârstă poate varia de la 8 la 14 ani. scrie spynews.ro