Fata cu care ar pleca Jador pe o insulă pustie. Cântărețul s-a călit la Survivor și știe exact ce vrea

Jador a ieșit recent din competiția Survivor România 2021, s-a întors în țară și și-a reluat proiectele muzicale. Totuși, o parte din gândurile lui au rămas în Republica Dominicană spre care privește cu dor și nu prea.

Cântărețul a tras niște concluzii de pe urma experienței din junglă și acum știe exact ce vrea să facă și care îi sunt limitele.

Cu cine ar pleca Jador pe o insulă pustie
Singura fată cu care Jador nu doar că ar pleca pe o insulă pustie, dar și-ar petrece tot restul vieții numai cu ea, într-un loc retras din lume este fosta iubită a lui Jador, Georgiana, pe care cântărețul încă o iubește. Jador s-a călit la Survivor și deși mereu a spus că a avut o copilărie grea, cu multe lipsuri, experiența din Republica Dominicană l-a făcut să vadă care îi sunt limitele.

A trăit acolo fără multe din lucrurile la care ține și mai ales, fără oamenii importanți din viața lui. Într-un interviu pentru FANATIK, Jador a spus cu cine ar fi dispus oricând să plece pe o insulă pustie. El a fost întrebat care este concurenta de la Survivor cu care ar pleca pe o insulă pustie, dar a spus că nu există așa ceva.

Există o fată cu care mi-aș petrece tot restul vieții, nu e un secret, dar nu este nici de la Survivor România, nici de la Puterea Dragostei, în niciun caz din showbiz. Îmi doresc alături o față echilibrată, normală, care să dorească să își crească frumos copiii, care să nu caute celebritatea, a spus Jador pentru FANATIK.

Cântărețul a învățat la Survivor cât de important este să ai mâncare la discreție și spune că dacă ar mai pleca o dată în junglă, ar avea grijă să mănânce bine înainte. El spune că se tot chinuia să slăbească, dar odată ajuns în concurs, kilogramele s-au topit de la sine.

Jador are un mesaj pentru concurenții Survivor România
Jador le transmite celor care au vor să participe la Survivor că este o competiție foarte grea care te maturizează și te schimbă deopotrivă. Cântărețul spune că înainte de a merge la această emisiune era impulsiv, dar acum tratează lucrurile mult mai calm și cu tact.

Le-aș spune să facă ce simt, eu așa am făcut, să fie ei înșiși. Cel mai greu lucru la Survivor România este privarea de libertate, ești pe o insulă fără niciun fel de legătură cu lumea așa cum o știi tu. Dar este o experiență care te schimbă în bine că om. Eu eram impulsiv, ceea ce mă șochează și pe mine este că acum, după această experiență, nu mai sunt așa. M-am maturizat, a mai spus Jador.