Făt-Frumosul de la Hollywood nu mai arată deloc ca-n tinerețe! Rotunjor și cu părul grizonant, actorul e de nerecunoscut

La începutul anilor `80, era unul dintre cei mai vânați actori din lume. Acum, de-abia mai amintește de bărbatul cuceritor și râvnit de femeile din întreaga lume. Asta nu-l face, însă, mai puțin fericit. Are lângă el femeia mult iubită și-și trăiește bătrânețea fix așa cum își dorește: în tihnă și cu multa degajare.

Făt-Frumosul de la Hollywood s-a transformat la 71 de ani

La 30 de ani, era deja un actor cunoscut și femeile făceau cozi în fața casei lui, în speranța că ar putea primi măcar un autograf. Însă, el n-a avut ochi decât pentru o femeie: Goldie Hawn, cea denumită la Hollywood drept actrița cu „zâmbetul de aur”.

Tot lângă ea este și acum, 39 de ani mai târziu. Cei doi au fost surprinși într-o vacanță pe iaht, în Grecia, bucurându-se de soarele arzător și de apa cristalină. Nu am putut ignora, însă, faptul că actorul Kurt Russell nu mai arată deloc ca-n anii lui de glorie. Cu o siluetă mult mai rotunjoară și părul grizonant, actorul pare să fi intrat în perioada lui relaxare. Și bine face, căci la cei 71 de ani Kurt se bucură de un mariaj fericit, copii realizați și o carieră la Hollywood demnă de o legendă.