Familia Dolănescu, din nou în scandal.

În familia Dolănescu au existat mai multe scandaluri după trecerea în neființă a marelui artist Ion Dolănescu. Moștenirea a provocat nemulțumiri în rândul copiilor și se pare că tot continuă să complice lucrurile.

De curând, Dragoș Dolănescu a scos la vânzare casa de la Sinaia, primită moștenire de la tatăl lor, lucru ce l-a deranjat enorm pe Ionuț.

Dragoș Dolănescu vinde casa moștenită de la tată
Dragoș Dolănescu și fratele lui, Ionuț, s-au judecat ani la rândul pentru averea pe care a lăsat-o în urmă Ion Dolănescu. După mai multe procese, acesta a reușit să câștige vila din Sinaia, iar în 2017 a intrat în posesia imobilului.

În prezent, Dragoș locuiește în Costa Rica și are o carieră de succes. Mai exact, este deputat în parlamentul statului latino-american șinu are de gând să se întoarcă în România. Astfel, a decis să vândă casa de la Ion Dolănescu, pentru că nu avea ce să facă cu o proprietate în plus, mai ales că trebuie reabilitată și nu dispune acum de banii necesari.

Cu banii pe care îi ia pe casă are planuri mari în Costa Rica, unde acum locuiește cu chirie alături de familie. Astfel, cu cele 500.000 de euro vrea să achiziționeze acolo câte un apartament pentru fiecare copil.

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru SpyNews.

Ar fi existat mai mulți doritori până în acest moment, dar un american ar fi fost absolut fermecat de vila cu 15 camere și grădină uriașă pe care Dragoș Dolănescu a scos-o la vânzare și ar urma să o achiziționeze.

Ionuț Dolănescu, dezamăgit de fratele său
Ionuț și Dragoș Doănescu nu au deloc o relație bună de când tatăl lor a murit. S-au văzut și au discutat doar prin tribunale și au păstrat un război ani de zile, motiv pentru care nici în acest moment nu au ajuns la sentimente mai bune.

Întrebat ce crede despre dorința lui Dragoș de a vinde casa de la Sinaia, Ionuț a mărturisit că nu vrea să comenteze, pentru că averea a fost împărțită așa cum trebuie și nu îl interesează ce face fratele său.

„Răzbiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine’, a declarat Ionuț Dolănescu la Antena Stars.