Explozie solara pe 22 iulie 2022. Cum va fi afectata omenirea

Iulie 2022 se caracterizeaza printr-o activitate solara ridicata si o serie de furtuni magnetice care ne acopera Pamantul in valuri.
Pe 22 iulie, este asteptat un alt val de furtuni magnetice puternice, pe care meteorologii le numesc Explozii Solare. Persoanele dependente de vreme trebuie sa fie pregatite pentru aceasta perioada nefavorabila.
Ce este o furtuna magnetica si de ce se numeste explozie solara
Furtunile magnetice sunt fluctuatii in campul magnetic al Pamantului, care decurg din eruptiile asupra Soarelui si eliberarea de energie solara in spatiu sub forma de particule incarcate, gaz si plasma.
Ajungand pe Pamant, asa-numitul vant solar se prabuseste in invelisul sau protector, provocand fluctuatii de diferite grade de intensitate.
In functie de puterea si viteza vantului solar, aceste fluctuatii sunt evaluate pe o scara de la 1 la 8 puncte. Furtunile magnetice mai puternice sunt uneori numite explozii solare.
Acestea afecteaza toata viata de pe Pamant si pot dezactiva, de asemenea, aparatele si liniile electrice.
Persoanele dependente de vreme si cu boli cronice sufera adesea de efectele furtunilor magnetice. In aceasta perioada, starea lor se poate agrava, migrenele, oboseala si somnolenta sunt tulburatoare.
Cum sa supravietuiesti unei explozii solare
Furtuna magnetica, care este asteptata in 22 iulie 2022, va incepe inca in seara zilei de 21 iulie, din cauza exploziilor solare care au avut loc cu o zi inainte – activitatea spasmodica ridicata a Soarelui.
Conform prognozelor meteorologilor, in stadiul initial va atinge o rezistenta de 5 puncte si poate provoca o deteriorare brusca a sanatatii oamenilor.
A doua zi, activitatea ei va scadea la patru puncte, apoi va incepe sa scada treptat. Poate ca mici fluctuatii ale campului magnetic al Pamantului vor fi resimtite pana la sfarsitul lunii.
Pentru a se proteja de efectele furtunilor magnetice, persoanele dependente de vreme ar trebui sa fie sub supravegherea unui medic si sa urmeze cu strictete recomandarile acestuia.
In aceasta perioada, nu este recomandat sa va angajati in munca fizica grea sau sa stati la soare.
Toate persoanele dependente de vreme ar trebui sa-si controleze tensiunea arteriala in aceste zile, sa duca un stil de viata sanatos si sa doarma suficient.