Explozie și incendiu într-o canalizare din Capitală. Bilanțul victimelor

Explozie urmată de incendiu într-o canalizare din București. Din primele informații rezultă că o persoană și-a pierdut viața.
Este vorba despre un muncitor în vârstă de 50 de ani care lucra într-un canal tehnologic în apropierea Bibliotecii Centrale Universitare.
Explozie și incendiu într-o canalizare din Capitală
Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, un bărbat care făcea lucrări la reţeaua electrică, într-un canal tehnologic de pe strada Rosetti, a fost surprins în interior de producerea unui incendiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 ani care a decedat.
O a doua victimă, un bărbat 44 de ani, este transportată la spitalul Floreasca, după ce a suferit un atac de panică. Bărbatul care a murit lucra într-un canal tehnologic în apropierea Bibliotecii Centrale Universitare.
Un electrician a murit carbonizat
Muncitorul a intrat în canalul tehnologic, pentru a efectua câteva lucrări la partea electrică.
Era electrician, angajat al Enel. În timpul în care acesta se afla acolo s-a produs o explozie urmată de un incendiu. Bărbatul a fost găsit carbonizat de către echipajul de intervenție.
Cu profund regret am aflat că în această dimineață, în timpul unor lucrări care se desfășoară în zona centrală a Bucureștiului, un angajat al E-Distribuție Muntenia a fost implicat într-un accident mortal.
În acest moment, circumstanțele incidentului nefericit sunt investigate de autoritățile competente.
Oferim toate informațiile necesare instituțiilor implicate și colaborăm pe deplin pentru identificarea cauzelor. Cu toții suntem întristați de pierderea colegului nostru, a fost reacția Enel.
Bărbatul care a decedat în tragedia din Capitală avea 50 de ani și era din județul Giurgiu.
Avea o fată și era un om extraordinar, așa cum l-a descris un cunoscut de-al său.