EXCLUSIV. Ioniţă de Clejani, bătut de fiul său. Artistul a sunat în miez de noapte la poliţie

Ioniţă de Clejani, bătut de fiul său. Incidentul ar fi avut loc azi-noapte, în jurul orelor 23:30, atunci când la 112 s-a primit un apel, în care artistul ar fi anunţat că a fost lovit de fiul său. Potrivit unor surse România TV, Fulgy i-ar fi dat un pumn lui Ioniţă de la Clejani.

Astfel, speriat, tatăl a sunat la 112, însă a refuzat să depună plângere. Oricum, poliţiştii de la Secţia 12 s-au autosesizat în acest caz şi fac cercetări pentru violenţă în familie.

Scandalul a pornit chiar la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției