EXCLUSIV! Cum se reface Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu:

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri actori români. Talentat, fermecător și definit de sensibilitate, nici nu este de mirare de ce.

La începutul anului, vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit a ajuns să facă subiectul multor discuții.

După aproape un deceniu împreună, cei doi s-au separat și au decis să rămână prieteni în continuare. Mulți dintre fanii lor au protestat la auzul veștii, rugându-i să se împace.

Între timp, Vlad a început să se descurce pe cont propriu, mutându-se singur cu chirie. Despre cum arată acum viața lui ne-a spus mai multe în ediția de iunie a revistei Unica, într-un interviu exclusiv. Descoperă interviul integral în ediția de iunie a revistei Unica! Revista Unica se găsește din 26 mai la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

„Am început să mă descurc singur”, ne-a povestit Vlad. „Îmi spăl, îmi calc, fac curat, gătesc (mai rar ce e drept; mai des comand ceva), îmi plătesc tot ce trebuie plătit la un apartament în care stai cu chirie. Am început să fac vlog, am început să cânt din nou, mă văd cu prietenii mai des şi învăţ să mă descurc şi pe propriile puteri. E un drum nou şi pare că e unul interesant”.

Când l-am întrebat care este cea mai importantă lecție învățată, răspunsul lui a fost unul matur și sensibil:„Cred că cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o până în prezent este că nimic pe lumea asta nu durează o veşnicie. Totul vine şi pleacă. Nimeni nu îţi poate garanta nimic. Tot ce ştim cu siguranţă e că într-o zi vom muri, atât. Restul drumului pe care îl avem de parcurs este necunoscut. Lecţia pe care am învăţat-o este următoarea: “Bucură-te de orice lucru pe care ţi-l oferă viaţa!”.
Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV! Cum se reface Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Mă văd cu prietenii mai des”