EXCLUSIV | 💣 sfârșitului de an în lumea mondenă din România!

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sunt pe cale să înceapă un nou război?

Aceasta este întrebarea, în contextul în care vaccinarea copiilor pare să reprezinte o adevărată problemă între ei.

Fosta prezentatoare TV refuză să-și dea acceptul, iar ex-soțul ei e prins la mijloc.

CANCAN.RO are informații și declarații exclusive!

Vaccinarea copiilor a devenit un nou motiv de tensiune între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu! Fostul soț al ex-prezentatoarei TV afirmă că fiul cel mare, în vârstă de 14 ani, și-ar dori să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2, însă, minor fiind, are nevoie de acordul mamei sale. Acord pe care Adriana nu vrea nici în ruptul capului să și-l dea.

„Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu”
”Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac?

I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord. La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați.
Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil. Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează. M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!” , ne-a declarat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană: „Nu intervin eu în relațiile dintre ei!”
Întrebat dacă această situație ar putea eroda relația dintre băieții lui și mama lor, Silviu Prigoană a replicat că nu-l privește acest aspect.

„Relația copiilor cu mămica lor este fix problema mămicii lor și a a copiilor, nu este problema mea personală, deci nu intervin eu în relațiile dintre ei. Mai ales că cel mare are 14 ani, nici nu trebuia să cer eu consimțământul în scris. Trebuia să îl ceară fiul ei și să vi-l dea sau nu și cu asta basta, nu trebuia să mă bage pe mine la mișto în povestea asta”, a mai adăugat Silviu Prigoană.