Este o zi speciala in familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda implineste 42 de ani

Tavi Clonda, sotul prezentatoarei Gabriela Cristea, isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Artistul implineste 42 de ani.

Frumoasa prezentatoare a postat un mesaj emotionant pentru sotul ei.

Astazi e despre el, despre barbatul care mi-a adus zambetul vietii, mi-a calibrat destinul, mi-a dat un sensÔÇŽdespre omul care mi-a dat aripi si cu care rad in fiecare ziÔÇŽcel cu care visez pana la stele si cu care imi las mintea liberaÔÇŽe despre cel mai bun om intalnit in viata astaÔÇŽeste despre cel care mereu imi arunca colacul de salvare si nu ma lasa sa cad de cate ori ma impiedic (uneori chiar la propriu. La multi ani, sotul meu iubit! La multi ani, tati!, a scris Gabriela Cristea pe Instagram

Mama cantaretului nu a trecut nici ea cu vederea evenimentul si i-a transmis fiului ei un mesaj emotionant, in care a vorbit si despre nora sa.

Elena, asa cum se numeste mama lui Tavi Clonda, are numai cuvinte de lauda pentru solist, pentru care se bucura ca a reusit pe plan personal si profesional.

Femeia nu a uitat nici de sotia acestuia, Gabriela Cristea, care este vazuta cu ochi buni de mama soacra. Prezentatoarea TV i-a intrat la inima.

Tavi Clonda, mesaj emotionant de la mama sa, la implinirea a 42 de ani. Ce a spus despre Gabriela Cristea
ÔÇ×Vreau sa va salut si sa va doresc o zi buna. Maine este 15 septembrie, o zi foarte importanta pentru mine. Iti urez la multi ani, multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta minunata.

Vreau sa-ti mai spun ceva. Esti cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mandra de tine, de omul care ai devenit in acesti ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubeste mama foarte mult.

Sunt alaturi de voi oricand. Va doresc multa sanatate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe si pe care le ador.

Gabrielei, care este deosebita si asa a fost de la inceput, asa a trebuit sa fie impreuna ei, asa a fost momentulÔÇŁ, a declarat Elena, mama lui Tavi Clonda, intr-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.