ESCROCHERIA PRIN CARE DOUĂ FEMEI S-AU CĂSĂTORIT CU 19 BĂRBAȚI ȘI LE-AU LUAT BANII! CUM AU FOST PRINSE

Două femei au reușit performanța de a se căsători cu 19 bărbați din China și niciunul dintre ei nu a bănuit escrocheria.

Ei au fost înșelați cu aproximativ 300.000 de euro.

19 bărbați din China, aflați în căutarea unor partenere de viață, au descoperit că împărțeau doar două soții și au fost

înșelați de către acestea cu peste două milioane de yuani, adică aproximativ 300.000 de euro.

Cele două femei au avut trei complici, care se dădeau drept membri ai familiei. Cu toții au fost reținuți de autoritățile din Mongolia Interioară, regiune autonomă din China. În urma anchetei,aveau să descopere o schemă elaborată de escrocherie, care a implicat încheierea a 19 căsătorii, din câte se știe până acum, relatează South China Morning Post.

Escrocheria prin care două femei s-au căsătorit cu 19 bărbați și le-au luat banii! Cum au fost prinse
Cum a fost descoperită înșelătoria? Chiar unul dintre miri a făcut-o, din întâmplare. Avea să găsească pe o rețea socială o filmare de la o nuntă, iar mireasa era chiar soția lui! Direct la Poliție s-a dus bărbatul, iar în urma anchetei s-a aflat că „soția iubitoare” făcea parte dintr-un grup de 5 persoane care a pus la cale o escrocherie ingenioasă, prin căsătorie.

Soțul de 35 de ani, din Urad, care și-a văzut soția căsătorindu-se cu un bărbat dintr-un oraș apropiat într-un clip de pe internet l-a contactat în primă fază pe al doilea soț și împreună au mers la poliție. Iar soția escoacă le ceruse amândurora bijuterii și sume importante de bani drept cadou.

Femeia, din provincia Gansu, le-a fost prezentată de un „pețitor”, care era, de fapt, complicele la schema de escrocherie. La momentul când s-a descoperit toată povestea, ea era căsătorită de două luni cu primul bărbat, dar a stat cu el doar 10 zile, spunând că trebuie să aibă grijă de părinții grav bolnavi.