Emisiune nouă la Antena 1! Chefi fără limite – un show care se filmează în Grecia

Surprize mari pentru telespectatorii Antena 1 și mai ales pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite.

În această toamnă au loc filmările pentru un nou show culinar, dar mai complex decât Chefi la cuțite. Este vorba despre un show care va combina gătitul cu aventura și călătoriile.

Protagoniști nu vor fi alții decât deja îndrăgiții chefi Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Chefi fără limite – show filmat în insulele grecești
Emisiunea se va numi Chefi fără limite, iar filmările vor avea loc în insulele grecești. Se anunță a fi o adevărată aventură pentru cei trei chefi, dar mai ales pentru concurenți. Fiecare chef va coordona câte o echipă, iar cel mai bun dintre concurenți va fi cel care demonstrează că poate să gătească excepțional în orice condiții.

Se va merge atât de departe încât concurenții nu vor avea la dispoziție toate ustensilele și ingredientele necesare, astfel încât vor ieși din zona de confort și își vor procura singuri cele necesare, dacă vor să fie mai aproape de succes.

Filmările pentru show-ul Chefi fără limite vor avea loc în mai multe insule din Grecia, cum ar fi: Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos.

Prezentatoarea show-ului este Irina Fodor care a anunțat că este nerăbdătoare să înceapă treaba. Tot Irina a fost și cea care s-a aflat la cârma emisiunii Asia Express, din postura de prezentator.

Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau, a spus Irina Fodor.

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt pregătiți pentru aventura din Grecia
Emisiunea Chefi fără limite se anunță a fi plină de aventuri, iar cei trei chefi spun că sunt pregătiți să afle ce urmează. Concurenții lor vor avea de gătit pentru niște oameni străini, greci, cu altă cultură și gastronomie, astfel încât șansele le sunt egale, iar provocarea este cu adevărat mare.

Filmările pentru show-ul Chefi fără limite încep din această toamnă. Irina Fodor va avea și un co-prezentator al cărui rol va fi de a prezenta specificul locului, ingredientele vedetă și mâncărurile tradiționale.