Emilia Ghinescu, Prânz Inedit Pe Marginea Drumului: Vedeta Mănâncă Parizer În Aer Liber, După Interdicția Fiului Ei!

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Emilia Ghinescu, a surprins publicul cu o postare neobișnuită pe platforma de TikTok.

Artista a fost filmată în timp ce se bucura de o gustare la marginea drumului, mâncând parizer cu pâine, roșii, castraveți și brânză. În videoclip, Emilia pare să se simtă foarte bine, iar fanii au fost încântați de acest moment din viața sa personală.

Artistă a explicat gestul neobișnuit spunând că fiul său, Andrei, nu o lasă să mănânce parizer în mașină din cauza mirosului caracteristic al acestui produs. Videoclipul a avut un impact major în rândul fanilor, care au apreciat naturalețea și simplitatea artistei.

Emilia Ghinescu este mama a trei copii: Erika, în vârstă de 18 ani, Andrei, de 26 de ani, și Anastasia, de 8 ani. De-a lungul anilor, Emilia a reușit să își mențină viața personală departe de ochii presei, dar această postare pe TikTok a făcut deliciul fanilor, care au avut ocazia să o vadă pe cântăreață într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Pe parcursul carierei sale muzicale de succes, Emilia Ghinescu a devenit una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare românești. Aprecierile fanilor pentru gestul ei neobișnuit și pentru naturalețea de care a dat dovadă în acest videoclip dovedește încă o dată popularitatea neîncetată a artistei.