Emilia Ghinescu face nuntă după 10 ani de relație. Artista va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară

Emilia Ghinescu va face nuntă în curând și va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară, după zece ani de relație cu iubitul ei. Vestea a luat prin surprindere lumea artistică din România.

De menționat că ea și Sebastian au o fetiță împreună, Emilia mai având doi copii din prima căsătorie.

Veste surprinzătoare dată de interepreta de muzică de petrecere Emilia Ghinescu. După 10 ani de relație cu actualul iubit, Sebastian, cei doi au decis să se căsătorească. Totodată, cei doi au stabilit și data la care vor face cununia.

Emilia Ghinescu face nuntă cu iubitul ei
Emilia Ghinescu îmbracă rochia de mireasă pentru a doua oară în viață. Interpreta de muzică populară și de petrece se poate declara o femeie împlinită. Emilia Ghinescu are o carieră de succes și o familie minunată. După 10 ani de relație cu Sebastian Albăstroiu, alături de care are o fetiță minunată, cei doi au decis să facă pasul cel mare. Emilia și iubitul ei se căsătoresc în această toamnă.

Vedeta a trecut printr-o situație dificilă după ce a divorțat de fostul soț cu care are doi copii, dar acum viața pare că i-a surâs și își dorește să își unească destinele cu bărbatul care i-a fost alături în ultimii 10 ani. Recent, artista a postat pe Facebook, un mesaj emoționant cu ocazia aniversării celor 10 ani de relație.

„10 ani, mulți nu ne-au dat nici două săptămâni, și au trecut 10 ani! La mulți ani, omul sufletului meu! Până la sfârșit”, a scris Emilia pe Facebook.