Elena Udrea, despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „Ce se întâmpla dacă era luat cu ambulanța de la Bruxelles și dus la Moscova?”

Zilele trecute, vestea că Traian Băsescu are probleme grave de sănătate a venit ca un fulger.

Fostul președinte al României este internat la o clinică din Bruxelles, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Se pare că Traian Băsescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la o zi după ce a fost declarat colaborator al Securității.

După multe declarații ale persoanelor apropiate lui, acum a venit și rândul Elenei Udrea să dea câteva declarații în ceea ce privește situația în care se află Traian Băsescu.

Elena Udrea a mărturisit în decursul zilei de astăzi, marți 29 martie, că situația în care se află fostul președinte

Traian Băsescu este una complet nedreaptă. Faptul că acesta a fost transportat la Bruxelles fără pază, fără nici un pic de

protecție, a stârnit revolta Elenei Udrea care acuză sistemul politic actual de iresponsabilitate.

‘’Problema este că Traian Băsescu este o instituție, este instituția unui fost președinte. Câtă vreme statul își permite

riscul să lase un fost președinte fără pază, fără protecție, și nu orice președinte, nu unul care a mâncat semințe la

Cotroceni… A fost președintele care a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. Ce s-ar întâmpla dacă din

greșeală salvarea care l-a luat pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl ducea la Moscova? Ce s-ar fi întâmplat în cazul ăsta, neavând pază, neavând nimic?’’, a declarat ea.

”Mulți dintre cei care conduc astăzi statul român cred că ar trebui să se gândească de două ori când iau astfel de măsuri. Pentru că roata se învârte. Și am văzut cu toții că se învârte!”, a mai spus Elena Udrea, marți.