Elena Udrea află miercuri dacă va fi eliberată din penitenciarul Târgșor

Emoții pentru Elena Udrea, aflată în penitenciarul de femei de la Târgșor. Judecătorii de la Curtea Supremă sunt așteptați astăzisă pronunțe decizia privind recursul în casație, o cale extraordinară de atac prin care fostul ministru încearcă să scape de condamnarea de 6 ani în dosarul ”Gala Bute”.

Elena Udrea speră să fie achitată în dosarul Gala Bute, apelând la ultima cale de atac, recursul în casaţie. Cinci
judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) au amânat luni pentru miercuri 22 iunie luarea unei decizii în acest caz.

Dacă verdictul va fi favorabil fostului ministru, Elena Udrea ar putea merge astăzi acasă să își revadă fetița, iar dacă judecătorii vor respinge recursul, ea va rămâne în
arest, în penitenciarul din Târgșor, unde a ajuns după extrădarea din Bulgaria.

Elena Udrea nu poate să își vadă fiica
Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a mărturisit, pentru Antena 3, că nu o poate aduce pe fiica lui să-și vadă mama în închisoare.

El a explicat de ce: pentru un copil este traumatizant să-și vadă părintele într-o situație de felul acesta, dar mai ales pentru că singura modalitate de a discuta cu fostul ministru este printr-un geam.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp,

să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mărturisit Adrian Alexandrov.
Blondina este devastată că nu poate să-și vadă unicul copil. Însă are încredere că se va face recurs la condamnarea ei, pentru că ar fi fost una „abuzivă”.

„Elena are încredere că totuși se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregătește pentru ziua de poimâine”, a mai spus iubitul Elenei Udrea.