El este câştigătorul Survivor 2021? Cine l-a dat de gol: “Are cea mai mare susţinere”

Cine va fi câștigătorul Survivor 2021? Aceasta este marea întrebare a fanilor care urmăresc cu sufletul la gură competiția de la Kanal D.

Sezonul trecut, câştigat de o femeie. Cine va fi câștigătorul Survivor România 2021

Anul trecut competiția Survivor România a fost câștigată de cântăreața Elena Ionescu. Deşi avea șanse mici să ajungă în finală, artista a reușit să câștige marele premiu. Recent, Elena Ionescu a făcut și ea câteva dezvăluiri despre cine crede că va câștiga Survivor 2021. Artista este convinsă că anul acesta competiția de la Kanal D va fi câștigată de un bărbat.

“Din ceea ce am văzut eu, Zanni este marele favorit, la Faimoși. Cred că are cea mai mare susținere, se descurcă foarte bine și pe traseele de la Survivor, e popular”, a spus Elena Ionescu, pentru fanatik.ro.

“Albert de la Războinici are și el șanse, deși cred că, totuși, Zanni va strânge mai multe voturi. Dar doar Albert de la Războinici cred că mai poate câștiga Survivor, e singurul din echipa lui care ar putea să o facă”, a mai spus artista.

Cine este concurentul favorit al Elenei Ionescu
Elena Ionescu, fostă câștigătoare Survivor, a mărturisit că favorita ei din acest sezon este Elena Marin şi spune că aceasta are mari şanse să ajungă în finală.

“Îmi place mult de Elena Marin, e favorita mea. O vreme a fost foarte bună, dar acum, așa mi se pare, lucrurile nu mai sunt că înainte. A mai greșit și ea, în plan social, a avut și perioade mai proaste pe traseu, dar e un concurent puternic, o văd în finală”, a mai precizat Elena Ionescu.