Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan:

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut o nuntă neconvențională, iar foarte mulți internauți i-au blamat pentru alegerile făcute.

În acest sens, mirele a oferit o declarație acidă pe marginea acestui subiect, precizând că important la o nuntă este ca mirii să se iubească.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o petrecere de nuntă ca-n povești în urmă cu o săptămână, iar la finalul săptămânii trecut au organizat cununia religioasă. Cei doi i-au avut alături doar pe părinți și și-au jurat iubire și credință veșnică în fața lui Dumnezeu, în Chișinău. Cu toate acestea, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut o nuntă neconvențională, pentru că nu și-au dorit nași și au renunțat în totalitate la tradiții.

Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 10000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face„! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! Trăim în prezent’, a scris Edward Sanda după nuntă, pe contul său de Instagram.

„Sunteți doi tineri atât de frumoși și curați”; „Doamne ajută, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor vă dă mult mai multă frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo”; „Felicitări! O viață lungă și plină de iubire să aveți”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe conturile de socializare ale Cleopatrei Stratan și ale lui Edward Sanda, după nuntă.