Edith Gonzalez S-A Stins DIN VIATA La 54 De Ani. Indragita Actrita Suferea De O Boala Grava. Ce S-A Ales De Fiica Ei, Care A Rămas Singură

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez la 5 luni de la moartea mamei sale. Adolescenta nu a rămas cu soțul actriței.
După moartea actriței Edith Gonzalez, viața fiicei sale în vârstă de 16 ani s-a schimbat complet. Iată cine a primit custodia adolescentei! Nu este soțul regretatei actrițe.
Vestea că Edith Gonzalez a murit a fost un șoc pentru toată lumea. Celebra actriță suferea de cancer, iar din păcate, boala a răpus-o. Edith Gonzalez avea o fetiță în vârstă de 15 ani, adolescenta a suferit enorm după moartea mamei sale.
De parcă moartea mamei sale nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp după aceea în viața Costanzei s-a schimbat complet.
Deși la vremea respectivă ea locuia alături de Lorenzo Lazo, soțul actriței, custodia adolescentei a primit-o tatăl ei biologic, Santiago Creel, deși între cei doi nu exista o legătură apropiată.
În cele din urmă, adolescenta s-a integrat în noua ei familie, iar acum locuiește alături de tatăl ei biologic și partenera sa, Paulina Velasco.
Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult.
În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine’, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.
Constanza are o relație foarte bună și cu Victor Manuel Gonzalez, fratele actriței. Acesta povestea că adolescenta i-a călcat mamei sale pe urme în privința talentului, dar este mai atrasă de muzică decât de actorie. În plus, tânăra continuă munca de caritate a mamei sale.
Edith Gonzalez, scrisoare emoționantă pentru fiica ei
Înainte cu puțin timp ca Edith Gonzalez să moară, aceasta a scris o scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Constanza. Cele două aveau o relație foarte bună, iar actrița considera că fata ei este miracolul vieții sale.
Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă.
Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo’, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei, în urmă cu puțin timp înainte de a pierde lupta cu boala.