Ea este tânăra din Iași cu cele mai provocatoare filmulețe de pe TikTok!

Aplicația TikTok face furori în România de aproximativ un an. Platforma a avut o expansiune rapidă odată cu începutul pandemiei de coronavirus.

Tinerii fac filmulețe amuzante pe care le urcă apoi în văzul tuturor. Tot acolo sunt văzute și cele mai „păcătoase” fete, care mai de care mai se…xy și mai provocatoare.

Una dintre preferatele publicului românesc este Georgiana Maria, originară din Iași, în vârstă de 22 de ani, tânăra știe cum să își țină fanii cu sufletul la gură, adoptând un stil provocator, dar totodată „cuminte”, punând în contrast chipul angelic și părul prins în codițe, cu mișcările lascive și se..xy pe care le are.

Tânăra moldoveancă sucește mințile dintr-o privire, iar acest atu îl folosește, constructiv, în a se dezvolta din punct de vedere financiar. Astfel că bruneta s-a orientat rapid către un job promițător care să-i aducă bani cu „lopata”. OnlyFans este aplicația pe care ea postează poze ind..ecente, iar oamenii plătesc să le vadă. Georgiana Maria are mii de abonați pe platforma respectivă, care îi aduc venituri considerabile. Recent, tânăra din Iași a fost plecată într-o vacanță, în Egipt.