Ea este noua iubită a lui Pepe. Şi-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş

Tânără, brunetă și foarte frumoasă. Ea este noua iubită a lui Pepe. Cei doi au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut publică relaţia cu un sărut pătimaş.

Ea este noua iubită a lui Pepe

După divorțul dureros de Raluca Pastramă, artistul este pregătit pentru o nouă poveste de iubire. Se pare că Pepe și-a regăsit fericirea în brațele unei tinere misterioase. Cei doi au decis că nu mai este cazul să se ascundă de ochii curioșilor, așa că și-au făcut publică relația cu un sărut pătimaș, surprins de aparatele foto ale jurnaliștilor de la Spynews.

Noua iubită a lui Pepe este un cunoscut make-up artist din București. Tânăra a lucrat și ca model, aceeași sursă dezvăluid că Yasmine a defilat pe podiumurile mai multor prezentări de modă.

Pepe, pregătit să devină din nou tată
În urmă cu doar câteva zile, artistul mărturisea, la emisiunea lui Dan Capatos, la Antena Stars, că nu și-a dorit să pună punct căsniciei cu Raluca Pastramă.

„Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Artistul a adăugat că nu este genul de bărbat care să își dorească aventuri, așa că, în momentul în care va întâlni „ceva serios”, nu va ezita să facă marele pas, din nou.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

Despărțirea de solist nu a fost deloc ușoară nici pentru Raluca Pastramă. Tot la Antena Stars, fosta soție a lui Pepe spunea că îi este foarte greu și că încă nu a reușit să își găsească liniștea.