Ea este mama care i-a furat iubitul fiicei ei.

O mamă și fiica ei sunt însărcinate cuacelași bărbat, după ce femeia i-a ”furat” iubitul adolescentei în vârstă de 16 ani. Cazul revoltător a stârnit reacții pe internet, iar acum au apărut noi detalii.

Sorin Savin, un tânăr în vârstă de doar 27 de ani, a avut orelație cu fiica femeii în vârstă de doar 16 ani.

Ani la rând, cei doi au întreținut relații intime, iar de ceva timp, bărbatul și-a îndreptat atenția către mama fetei, cu care a început să facă amor. Acum, însă, el alăsat-o însărcinată pe femeie, însă hormonii lui n-au putut fi stăpâniți.

Astfel, zilele trecute, el a încercat să o violeze pe fiica cea mică afemeii.

În vârstă de doar 12 ani, minora a fost găsită rătăcind prin sat. Localnicii au chemat Poliția, iar

ulterior s-a stabilit că bărbatul apătruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de

12 ani, împreună cu sora sa, de 16 ani, unde aavut o tentativă de viol asupra surorii mai mici.

De frică, fata a fugit de acasă, fiind găsită depolitiștii din Băcani. Cercetările au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor:

individul de 27 de ani nu doarcã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3ani, potrivit vremeanouă.ro.

Mama fetei de 16 ani, care aavut o relație cu bărbatul în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, când avea doar 13ani, este acum însărcinată cu fostul ”ginere”, ea urmând să devină mamă peste patru luni.Sorin Savin este cercetat în stare de libertate:

”S-a întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, aprecizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

”Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sacomplexitate. împreună cu organele de cercetare penalã.

În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, adeclarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui, potrivit sursei citate.