Ea e Nicoleta, eleva găsită moartă astăzi într-o școală din Argeș

Pentru Nicoleta viața s-a terminat la doar 16 ani, asta deoarece în timp ce se afla la școală, adolescentei i s-a făcut rău.

Ea a fost găsită incoștientă în toaleta unității de învățământ din orașul Costești, județul Argeș, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Nicoleta a murit în toaleta școlii din Argeș. Colegii sunt devastați
Nicoleta avea toată viața înainte și avea planuri mari pentru viitor, însă visele sale s-au spulberat astăzi, atunci când a fost găsită incoștientă în toaleta Liceului Teoretic Costești.

Alertați că nu mai vine în clasă, după începerea orei, colegii săi au mers să o caute, iar la un moment dat unul dintre ei a găsit-o căzută în toaletă. Atunci s-a anunțat imediat salvarea, minora a fost transportată spre spital, însă în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Nicoleta a fost declarată decedată.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru familie și prietenii și colegii de clasă ai adolescentei.

Pe pagina de Facebook a tinerei s-au strâns numeroase mesaje de regret după decesul ei, iar cu toții sunt devastați de moartea fetei.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante, Dumnezeu te odihnească în pace, Nicoleta!”, a fost mesajul uneia dintre colegele sale.

S-a deschis o anchetă după moartea sa
Polițiștii ajunși la fața locului au început imediat o anchetată și se fac cercetări în aceste momente pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu minora decedată în toaleta unității de învățământ.

Trupul fără viață al fetei a fost transportat la Medicina Legală și urmează să fie efectuată necropsia pentru a se afla care a fost cauza decesului.

Sursa