Ea are 61 de ani, el, 24, s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună. Cei doi au dat marea veste pe TikTok

Cheryl, 61 de ani, și Quran McCain, 24 de ani, au împărtășit pe contul lor de TikTok, pe care au peste 2,3 milioane de urmăritori, că dorința lor cea mare, aceea de a avea un copil, e pe cale să devină relitate.

În ciuda celor 37 de ani care îi despart, cuplul, care s-a căsătorit în septembrie 2021, este acum pregătit să facă următorul pas împreună: acela de a avea un copil.

Cei doi au anunțat că sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini visul și intenționează să cheltuiască o sumă uriașă pentru femeia care le va purta copilul.

Acesta va fi primul copil al bărbatului, dar nu și al lui Cheryl, care este deja mama a șapte copii și bunica a 17 nepoți.

„Mamele surogat costă între 6.000 și 120.000 de lire sterline; suntem norocoși că am găsit pe cineva pentru noi”, a spus Quran în exclusivitate pentru NeedToKnow.online, citat de metro.co.uk.

„Copilul se va naște la sfârșitul primăverii 2023”, a mai precizat el.

„Acesta nu este primul copil al lui Cheryl, ea mai are încă șapte copii și este bunica a 17 nepoți. Eu nu am încă copii, în afară de cel de pe drum.”, a spus Quran.

Cuplul, care locuiește în prezent în Roma, Italia, este foarte încântat că familia lor urmeză să se mărească.

„Sunt extrem de încântat, este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să am o familie cu dragostea vieții mele”, a declarat Quran, potrivit metro.co.uk.

„Un alt copil ar fi uimitor pentru mine și familia mea în această nouă călătorie. Am plănuit deja să fac cumpărături pentru copil și sper că putem face un baby shower.”, a adăugat Cheryl.

Perechea a distribuit, de asemenea, un nou videoclip pe TikTok, care își anunță planurile, care a strâns până acum peste 285.000 de vizualizări.

În clip, Quran freacă fericit burta soției sale, însă reacțiile urmăritorilor lor nu au fost toate extrem pozitive, dar cei doi sunt obișnuiți să fie criticați pentru relația lor.