Durere enormă pentru Mirela Vaida!

Mirela Vaida a vorbit în cadrul emisiunii sale de astăzi despre tragedia de la Timișoara.

Vedeta tv s-a arătat devastată de faptul că o mamă atât de tânără a putut să facă un astfel de gest.

ragedia de la Timișoara a șocat o țară întreagă, inclusiv pe Mirela Vaida. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” s-a arătat devastată de modul în care o mamă tânără de doar 33 de ani a decis să își pună capăt și totodată, să îi ucidă și pe cei doi copii ai săi.

După ce a auzit informația, Mirela Vaida a rămas înmărmurită de durere în direct, în condițiile în care cei trei au murit pe loc din cauza impactului.

Totodată, vedeta a văzut și scenele șocante de la fața locului care au lăsat-o fără cuvinte.

În același timp, Mirela Vaida nu înțelege cum o mamă de doar 33 de ani a putut să ia o astfel de decizie.

Mirela Vaida, șocată de gestul femeii de doar 33 de ani

Ea a mai adăugat că cel mai probabil efectele pandemiei de COVID și cele ale războiului au făcut viața

multor persoane mult mai dificilă și acesta este unul dintre motivele pentru care se poate ajunge la astfel de situații devastatoare.

„Este îngrozitor, mai ales că acum vorbim despre o mamă care a sărit odată cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei să sfârșească așa.

Și facem un apel, pentru că e clar, societatea toată trece prin momente cumplite, venim după o pandemie, cu presiunea războiului. E clar că trecem prin momente foarte grele noi toți”, a spus Mirela Vaida, la ”Acces Direct”.

Totodată, prezentatoarea tv a mai adăugat că părinții ar trebui să fie mai mulțumiți cu ceea ce au.

„Copiii sunt adevăratele comori din viața cuiva și nimeni nu ar trebui să comită asemenea gesturi extreme”, a mai spus vedeta tv.

Cazul de la Timișoara a șocat România
Menționăm faptul că reacția Mirelei Vaida vine după ce o femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat de 3 ani și o fată de 6 ani.

Aceasta urma să se recăsătorească cu tatăl celor doi copii de care divorțează în urmă cu ceva timp, însă cauzele au rămas încă incerte. Cei trei au murit pe loc din cauza impactului, iar poliţiştii şi procurorii au deschis dosar penal în acest caz.

Trebuie menționat faptul că tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă, iar actele pentru recăsătorit au fost depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie.

Deși femeia a încercat să își refacă viața alături de alt bărbat, după divorț, aceasta ar fi decis ulterior să se întoarcă la fostul ei partener, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.