„Dumnezeu mi te-a luat la el mult prea devreme, copilul meu scump”. Mihai, un adolescent din Vaslui, a murit la doar 15 ani din cauza :

Tristeţe uriaşă pentru o familie din judeţul Vaslui, care şi-a pierdut fiul. Mihai a murit la doar 15

ani, din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie. Adolescentului i s-a făcut rău şi nu a mai apucat să anunţe pe nimeni şi să ceară ajutor.

„Dumnezeu mi te-a luat la el mult prea devreme, copilul meu scump”. Mihai, un adolescent din Vaslui, a murit la doar 15 ani din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie

În tot acest timp, părinţii au crezut că băiatul se odihneşte.

Când au văzut că Mihai nu mai iese din cameră, aceştia au mers să verifice ce face şi au intrat în camera lui, aceştia l-au descoperit vânăt la faţă, scrie vremeanoua.ro.

Inima i s-a oprit pentru totdeauna la 15 ani
Au sunat imediat la 112, iar medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să îl salveze. Inima lui Mihai s-a oprit pentru totdeauna. „Dumnezeu mi te-a luat la el mult prea devreme, copilul meu scump”, a scris mama copilului pe Facebook.

Vestea morţii lui Mihai, care era descris ca fiind extrem de sociabil, a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare.

„Nu te vom uita niciodată, înger frumos! Dumnezeu te-a vrut lângă el! Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin spre cer!”, „S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristete.

In aceste clipe atât de grele. Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată. Drum lin în sus, spre Cer! Dumnezeu sã te odihneascã si sã te aibe în pazã, suflet bun!”,