Drama uriaşă a unei vedete Antena 1!

Cancerul este boală care face mii de victime an de an în România.

Anca Sigartău a simțit pe propria piele cum este să te

pregătești pentru moarte, crezând că șansele de supraviețuire sunt minime. Totuși, postul a făcut minuni în cazul ei, iar

după doar 40 de zile s-a vindecat de cancer.

Celebra actriță Anca Sigartău a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. A reușit să câștige lupta cu nemilosul

cancer cu ajutorul credinței în Dumnezeu. Actrița a povestit că nu a aflat despre boală direct de la medic, ci de la o

bună prietenă a sa, care a sfătuit-o să urmeze tratamentul deoarece nu se poate juca cu un astfel de diagnostic.

„Eu am povestit despre această întâmplare. În momentul în care am primit un diagnostic care… Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic.

Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soţul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de

glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct”, a povestit spune Anca Sigartău.

Anca Sigartău a scăpat de cancer cu ajutorul postului
A început să urmeze tratament, însă simțea că locul său nu este în spital. Organismul său cerea rugăciune și post, așa că

a vrut să plece din spital, însă s-a lovit de refuzul medicului. Tumora se dezvoltase în ciuda tratamentului cu citostatice. A insistat să plece acasă, unde a început să țină postul Crăciunului. Era convinsă că nu mai are șanse și se pregătea trupește pentru momentul în care va muri. După 40 de zile de post a mers la control, iar medicii au rămas surprinși, tumora dispăruse.

„După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice și nu este normal.

Atunci a fost momentul când am spus că, cu toate astea, vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul.

Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am

putut. Am primit multe mesaje, că dacă ţin postul, mă fac bine.

Dar nu a fost un deal cu Dumnezeu, că dacă ţin postul mă fac bine. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult şi am vrut să mă pregătesc. Știam că sunt lucruri, ca răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci până la urmă.

Apoi, pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus „Unde este tumora? Ce ai făcut?”. I-am zis, eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeţi. Am ţinut post, atât.