Drama trăită de Dana Budeanu pe timpul comunismului. Părinții ei au fost discriminați

Puțină lume știe de drama pe care a trăit-o Dana Budeanu înainte de 1989, din cauză că părinții ei au fost discriminați de regim.

Totuși, numele tatălui acesteia a apărut recent într-un scandal de dare de mită în care au fost implicate mai multe companii energetice la nivel global.

Totuși, vedeta TV spune că a crescut într-o familie în care a primit iubire infinită și necondiționată.

CITESTE SI: DOLIU IMENS PENTRU PEPE ”A MURIT ”

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de modă, este fiica lui Adrian Guțilă și a arhitectei Lucreția Guțilă. Vedeta este cunoscută în mediul online pentru sfaturile vestimentare pe care le oferă, iar mai nou se ocupă și cu politica, atât în mediul online, cât și la diferite apariții TV.

Recent, Dana Budeanu a surprins întreaga țară, când a început să plângă în direct, în timpul unei emisiunii TV. Creatoarea de modă a discutat printre altele despre tatăl ei, în prezent în vârstă de 88 de ani, așa cum a precizat chiar ea.

Cine este tatăl Danei Budeanu
Deși se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de nuntă, celebra creatoare de modă era Dana Guțilă. Potrivit celor de la Impact.ro, tatăl creatoarei Dana Budeanu a fost asociat într-o firmă, iar numele său a apărut într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

CITESTE SI : Maria Ghiorghiu, anunţ şocant: „Vine sfârşitul ! Am văzut live iadul” 

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian.

Pe aceeași lista sunt trecute și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex.