Drama prin care trece Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră.

Deși mereu este plină de viață și radiază pe rețelele de socializare, mai ales de când a pierdut mai multe kilograme, se

pare că Gabriela Cristea se confruntă cu o problemă de sănătate gravă, despre care a vorbit public în urmă cu ceva timp.

Gabriela Cristea are probleme cu glanda tiroidă

Gabriela Cristea este acum fericită și împlinită și, datorită lucrurilor frumoase din viața ei, a reușit să le lase în urmă pe cele rele.

Totuși, amintim că celebra prezentatoare TV a vorbit în urmă cu ceva timp despre o afecțiune cu care se luptă de mai mulți ani.

Astfel, ea a mărturisit că are probleme cu glanda tiroidă.

Vedeta a descoperit că are această boală după ce a efectuat mai multe analize.

Deși era mereu obosită, fără chef de viață și avea mai mereu tot felul de stări, nu a luat în seamă și nu s-a gândit că ar putea fi vorba de ceva grav, punând totul pe seama stresului și a vieții active pe care o are.

Cu toate acestea, ea a efectuat mai multe analize de specialitate, din care a reieșit că este ușor peste parametrii normali.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli.

Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație.

Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care ele începeau să se declanșeze.

Am căutat un endocrinolog și am ajuns la unul care mi-a spus că bine ar fi să facem lucrurile de manieră nemedicamentoasă.

Adică, hai să încercăm să nu mai fim așa de stresați, hai să încercăm să avem un regim de viață echilibrat, hai să facem un pic de sport și să vedem la ce rezultate ajungem. Eu am ajuns când trebuia.”, a declarat prezentatoarea de televiziune.