DRAMA Neștiută A Unui Actor Din Las Fierbinți! ”Are Cancer”

Deşi face să râdă o ţară întreagă, actorul care dă viaţă personajului „Giani din Las Fierbinţi” a ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu mai mulţi ani.

Costi Diță a făcut publice detalii neştiute despre viaţa sa.

„5 accidente, descopăr ca mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului bunica-mea a murit şi la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul asta de burn-out.

Slavă Domnului, e un an care ne-a lăsat cât de cât să mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg înspre bine (…) Am tot citit în perioada aia că nu puteam să ies din casă, o chestie super-complicată, modificări fizice, adică nasol rău.

Nu mai puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr. În fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trăit o bună bucată de vreme cu oameni care îmi ziceau asta: «Bă, ştii ceva, ne urcăm în avion mergem în Frankfurt că e nu ştiu ce puii mei, te scanează»”, a spus Costi Diţă, cunoscut şi ca „Giani din Las Fierbinţi”, conform Wowbiz.

„Un doctor care îmi spunea că sistemul meu imunitar se luptă cu mine acuma. Nu vrei să auzi asta, vrei să auzi şi tu din astea «Dă, domne, cu o cremă si trece». Prima dată, când eram supărat, credeam că oamenii nu empatizează şi oamenii veneau la mine râzând şi eu în sinea mea mă gândeam «Ba, ia stai mă puţin că eu sufăr acum, sunt si eu om»”, a povestit „Giani din Las Fierbinţi”, în interviul acordat lui George Buhnici, pentru cavaleria.ro.

Vizavi de rolul său din Las Fierbinţi, actorul mărturiseşte că este extrem de mulţumit de personaj şi nu l-ar schimba, pentru că îl consideră „copilul lui”.

„Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie.

Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, mărturiseşte Costi Diţă, conform Click.