Drama neștiută a lui Marian Râlea. Si-a pierdut în doar câteva luni și mama și fratele

Marian Râlea a oferit bucurie atâtor generații prin meseria de actor și rolul de ‘Magician’, dar în spatele cortinei, viața lui a cunoscut multe dureri și nicio magie din lume nu i-a putut salva oamenii dragi.
Actorul și-a pierdut în același an și mama și fratele cu trei ani mai mare, dispărut în urma unei boli cumplite.
La 62 de ani, Marian Râlea are în spate o carieră extrem de frumoasă, aducând bucurie atâtor generații prin rolurile sale.
A rămas în istoria televiziunii prin personajul său de la Abracadabra, celebrul Magician, dar viața sa din spatele camerelor nu a avut magia pe care o merita.
Marian Râlea și-a pierdut mama și fratele în același an
Marian Râlea a avut parte în urmă cu câțiva ani de cea mai mare durere a vieții sale, pierzând în decurs de câteva luni cele mai dragi persoane: mama și fratele său.
Dacă cea care i-a dat viață actorului a murit la aproape 90 de ani, apucând să-și vadă copiii realizați, fratele său a murit la 57 de ani, răpus de cancer, în 2012.
Totul s-a întâmplat extrem de repede, fratele, tot actor, decedând la doar câteva luni de la aflarea diagnosticului.
‘E o tristețe îngrozitoare și e foarte greu să accepți că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare.
Dacă mama avea, totuși, 89 de ani, și pleca din lumea asta cu socotelile încheiate, fratele meu s-a stins în doar șase luni.
A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situația parea sub control.
Dar cred că i-au gresit puțin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta…’, a declarat pentru Formula AS Marian Râlea.
Neîmpăcat cu dispariția fratelui său, actorul a dat în judecată clinica din Brașov unde a fost tratat Andrei Râlea.
În 2018, cazul a fost finalizat, Marian Râlea pierzând procesul.
La doar câteva luni după această tragedie, în 2013, Magicianul avea să primească o a treia lovitură: Mica, unul din copiii de la Abracadabra, murea de ciroză la doar 31 de ani.