Drama lui Laurentiu Reghecampf! Cum a murit fiica lui, Ana Lisa Cristina

Putina lume stie ca Laurentiu Reghecampf a trecut printr-o drama cumplita!

Fiica lui din prima casatorie s-a stins din viata in urma unei boli necrutatoare, pe vremea cand era casatorit cu Mariana Pfeiffer

In timpul mariajului lor s-au nascut o fata si un baiat, iar din nefericire, ana Lisa Cristina Reghecampf a decedat la doar o luna dupa ce parintii ei i-au aniversat primul an.

Inainte de relatia cu Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf a fost casatorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut impreuna doi copii: o fetita si un baietel! Din pacate, Ana Lisa Cristina Reghecampf s-a stins din viata la doar o luna dupa ce parintii ei i-au aniversat primul an de viata.

Potrivit presei, micuta lor suferea de o malformatie congenitala la inima. Dupa despartire, Luca a ramas in grija mamei, alaturi de care locuieste in Germania. In ultimii ani, el a facut naveta intre Romania si Emiratele Arabe Unite, unde a locuit mult timp tatal sau, alaturi de Anamaria Prodan.

Mariana, declaratii despre divortul lui Reghe de Anamaria Prodan

Fosta sotie a lui Reghe a vorbit despre despartirea de Anamaria Prodan. Ea este de parere ca totul este tras la indigo si a focut referire cu privire la mariajul ei cu antrenorul de la Craiova.

”Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.