Drama fără de sfârșit în familia Halep! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Dacă mâine Simona Halep va trăi o zi specială, urmând să se cunune civil cu Toni Iuruc, există cineva din familia campioanei care suferă enorm. Și asta pentru că vărul sportivei, Nicia, s-a sinucis în martie 2015, la doar 29 de ani.

Nicia Arghir, vărul bun al Simonei Halep, avea doar 29 de ani când a decis să-și ia viața. În martie 2015, tânărul a fost găsit spânzurat cu un cablu electric în casa bunicilor săi, întâmplarea șocând efectiv întreaga familie a sportivei.

Și Simona Halep a fost afectată serios de veste, amânându-și atunci antrenamentul pe care urma să-l facă la Indian Wells, competiție în care era angrenată. Deși inițial apăruse informația că Simona se va retrage din turneu, urmând a lua parte de înmormântarea vărului ei, până la urmă marea campioană a continuat să joace pe pământ american.

Drama fără de sfârșit în familia Halep. Vărul Simonei s-a sinucis
După ce terminase Facultatea de Studii Economice a Universității Ovidiu din Constanța, Nicia Arghir se părea că este îndreptățit să se ocupe de afacerile prospere ale familiei, una cu stare în oraș. Mai mult, tânărul împărtășea și dragostea pentru tenis a Simonei, fiind și el instructor de tenis, dar și un jucător promițător la nivelul junioratului.

Nicia terminase Economia și era instructor de tenis
Numai că necazurile au apărut în viața lui Nicia în momentul în care a dat în patima jocurilor de noroc. Potrivit apropiaților, vărul Simonei Halep a reușit într-un interval relativ scurt să cheltuie mare parte din banii părinților, ajungând inevitabil la mâna cămătarilor.