Dragoș Moștenescu, de „La Bloc” la BBC

Actorul Dragoș Moștenescu, cel care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul „La Bloc”, s-a mutat la Londra de câțiva ani împreună cu familia lui. În Londra face ceea ce-i place. În consecință, predă

actorie și se implică în proiecte foarte importante despre care a povestit chiar el.

După ce mulți ani a făcut umor și seriale de televiziune în țară, iată că de câțiva ani, Dragoș Moștenescu s-a decis să meargă pe un nou drum la Londra, Marea Britanie. Acesta s-a mutat de tot împreună cu soția și copiii lor.

„Sunt plecat de aproape 4 ani şi locuim în Londra. ASm adus şi familia, cu căţel cu tot. Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online.

„Costel” din serialul „La Bloc” face senzație la BBC

Dragoș Moștenescu filmează un nou proiect și nu oriunde, ci pentru BBC.Este foarte încântat de proiectul cu BBC și a promis, conform Click! că va reveni cu detalii la finalizarea proiectului.

Protagonistul serialului de succes ”La Bloc” nu este la primul proiect de genul, acesta lansînd în trecut un serial online:

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOș (Moşteneştii)” despre o familie mare – a

mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, povestea Moștenescu, potrivit aceleași surse.

De atunci a făcut parte din distribuția „All Aboard!”. ( „Toți la bord!”-musical), la Festivalul de la

Edinburgh, dar a și predat actorie. O vreme, actorul a lucrat cu Oliver Popa la Conservatorul AB Music Academy (înființat de Andrada și Florin Pascu în 2012), unde a condus departamentul de dramă.

Cei doi au pus în scenă împreună un one-man show și musicalul pentru copii, „Cartea Poveștilor”care este din nou propria lor creație. Alături de Oliver Popa și alți profesori, actorul pregătește tinerii talentați pentru a avea un viitor artistic.