Domnul Vasile, un taximetrist, după ce a lăsat un client la destinație, a rămas mut de uimire

Omul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, deși câștigă această sumă în cinci luni de muncă.

Pentru că n-a putut să dea de urma clientului, taximetristul a dus portofelul la Secţia 3 Poliţie Craiova, iar oamenii legii l-au găsit pe proprietar, cei doi bărbaţi întâlnindu-se în faţa poliţiştilor.

„Sunt taximetrist de cinci ani. Am mai făcut taximetrie înainte, dar apoi am mai lucrat în alte locuri, iar acum m-am întors la această meserie. Muncesc mult şi ne descurcăm greu cu banii pe care îi avem lunar pentru că soţia mea este pensionată medical şi are doar 400 de lei lunar. Dar, să zicem că pot să asigur familiei un trai cât de cât decent“, a declarat pentru Gazeta de Sud, bărbatul.

Deși veniturile lunare nu prea îi permit să meargă în concedii, iar atunci când totuşi reuşeşte nu poate să stea mai mult de câteva zile, bărbatul nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze banii pierduși de client.

„Am doi copii. Băiatul este în anul III la Facultatea de Automatică, iar fetiţa a intrat anul acesta la Facultatea de Moaşe şi Asistente cu nota 10. Eu cred că am reuşit să îi cresc şi să îi educ destul de bine. Întotdeauna ne-au ascultat“, spune taximetristul, încurajând toţi oamenii să înapoieze lucrurile care nu le aparţin pentru că nu îi vor face niciodată fericiţi.