Doliu uriaș în muzică! Starul s-a stins la doar 33 de ani: “A luptat până la sfârșit”

S-a mai stins o stea din lumea muzicii! La doar 33 de ani, starul a pierdut lupta cu un diagnostic crunt!

Este vorba de Tom Parker, cântărețul trupei The Wanted. Acesta a murit ieri la vârsta de doar 33 de ani, după ce a primit un diagnostic crunt.
Doliu în lumea muzicii. A murit la vârsta de 33 de ani

În cursul zilei de ieri, familia artistului a anunțat că Tom Parker a murit și astfel a pierdut lupta pentru viața sa din pricipa unei tumori pe creier. Artistul care a bucurat inimile tuturor cu vocea sa este acum plâns de toată lumea.

“Tom iubea să fie în turneu, era un adevărat star rock și era determinat să urce mereu pe scenă alături de colegii săi de trupă. Se bucura de faptul că putea cânta două cântece pe seară și se descurca de minune, dar acest lucru l-a obosit foarte tare”, spunea un apropiat de-al cântărețului.

Se pregătea să scrie o carte despre lupta împotriva cancerului
Vestea sfâșietoare că Tom Parker a murit a venit la doar o săptămână după ce el anunțase că va scrie un jurnal despre lupta cu cancerul. Cartea ar fi trebuit să se numească Hope.

Soția regretatului artist, Kelsey Hardwick, a fost cea care a confirmat că îndrăgitul ei soț a pierdut lupta cu boala.

Tom Parker a lăsat în urmă doi copii, o fată de doi ani, dar și un băiat de un an. Ambii vor fi nevoiți de acum să crească fără tatăl lor.

“Vă anunț cu durere în suflet că e adevărat că Tom a murit astăzi, fiind înconjurat de familie. Inimile noastre sunt sfâșiate pentru că Tom era centrul universului nostrum și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul lui molipsitor și prezența plină de energie.