Doliu uriaș în fotbalul românesc! Un nume important a murit marți,

Lumea sportului românesc este cuprinsă de doliu. Recent, s-a stins din viață Costică Popescu, fostul crainic al Universității Craiova.

Regretatul om a servit al „Științei”, rămânând în amintirea oamenilor drept „vocea numărul 1 de pe Central.”

Miercuri, 28 decembrie, Constantin Popescu, fostul crainic al Universității Craiova, a decedat la onorabila vârstă de 83 de ani.

Acesta a servit „Știința” între 1971 și 1998.

Pe 11 iulie 2019, CS Universitatea Craiova și-a arătat recunoștința și respectul pentru activitatea sa profesională. Clubul de fotbal i-a oferit lui Costică Popescu un premiu și un tricou cu numărul 1.

Mesaj emoționant pentru regretatul crainic sportiv
„Veste tristă: ne-a părăsit fostul mare crainic al stadionului «Central», Costică Popescu. Vocea numărul 1 de pe «Central» a întreținut atmosfera pentru cel mai «fierbinte» public din România din 1971 și până în 1998. Are la activ peste 500 de meciuri transmise pentru Radio Oltenia Craiova. A mai trecut pe la stadioanele Electoputere (Valea Roșie), Extensiv (Parcul Romanescu) și Constructorul (Luncă)”, a transmis CSU Craiova.

Când va avea loc înmormântarea
Joi, 29 decembrie la ora 12:00, Costică Popescu va fi înmormântat la cimitirul Ungureni din Craiova, acolo unde se odihnește veșnic și Sebastian Domizină, un bun prieten și o altă voce inconfundabilă a Științei.