Doliu la Dinamo! A pierdut lupta cu viața la doar 23 de ani

Lumea sportivă a mai pierdut o valoare! Alexandru Ciorniciuc, campion cu juniorii lui Dinamo, a pierdut miercuri lupta cu cancerul la vârsta de doar 23 de ani.

După ce a luptat cu această boală, organismul său a cedat.

Alexandru Ciorniciuc de la Dinamo a murit la 23 de ani
Alexandru Ciorniciuc a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Fostul atacant s-a confruntat în ultimii doi ani cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale. După ultima operație, însă, care a avut loc pe 10 mai, corpul său a cedat.

Anunțul tragic a fost făcut chiar de tatăl marelui sportiv, care a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru fiul său. El a mărturisit că a fost cel mai bun copil pe care îl poate avea un părinte și i-a cerut iertare pentru că nu l-a putut salva.

”Băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu. Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri, pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris bărbatul pe Facebook.

Și FC Dinamo a transmis un mesaj pentru marele sportiv pe care l-a pierdut miercuri noapte, la doar două zile după operație. Ciorniciuc a fost campion cu Dinamo la grupa de jucători născuți în 1998.

“Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc, component al grupei 1998 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului nostru, a pierdut lupta cu viaţa! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Dinamo.