Doliu in televiziunea din Romania. S-a stins o mare jurnalista: „Tare devreme ai plecat”

Doliu in televiziunea romana. Tragedie la Romania Tv. S-a stins din viata jurnalista Madalina Ciocan, colega lui Victor Ciutacu.

Potrivit colegilor, jurnalista era o persoana deosebita, optimista si cu un ras molipsitor.

Anuntul trist a fost facut chiar de realizatorul tv.

Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Victor Ciutacu sustine ca Madalina Ciocan a fost un om exceptional cu pofta de viata si o inima mare, dar si un profesionist adevarat respectat si indragit de toti colegii, dar si de invitatii care veneau in platoul Romania TV.

Victor Ciutacu a mai mentionat ca desi suferea de o boala crunta, Madalina a fost cea care l-a convins pe Gigi Becali sa doneze diferenta de bani necesara pentru operatia lui Seby Duta in campania umanitara uriasa care a fost dusa la capat cu greu.

Totodata, aceasta a mai adaugat ca pierderea suferita a venit mult prea devreme.

Doliu la Romania Tv
„Nu exista om politic, analist, cantaret sau artist care conteaza sa n-o stie pe Madalina Ciocan. Ce nu stia nimeni, in afara de mine si de Alina Pana, colega ei de baricada, e ca, desi era grav bolnava, ea l-a convins pe Gigi Becali sa doneze instant diferenta (mare) de bani necesara operatiei lui Seby Duta in campania umanitara uriasa pe care numai eu stiu cum am dus-o la capat.

Odihneste-te in pace, Didino, ca mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

“Drum lin, Madalina! Romania TV a pierdut o colega deosebita, o personalitate cum nu am mai intalnit! Vei ramane mereu in inimile noastre, DIDINO, a scris si Eugen Chelemen pe Facebook.