Doliu in Romania! S-a stins la numai 43 de ani.

Doliu in Romania! Dacian Lazar, un sef din Politia de Frontiera a decedat din cauza infectarii cu COVID-19. Din pacate, barbatul nu era vaccinat impotriva COVID-19. Va fi condus pe ultimul drum cu un ceremonial militar.

Dacian Lazar nu era vaccinat impotriva COVID-19

Subcomisarul Dacian Lazar, seful Politiei de Frontiera Berveni, Satu Mare, in varsta de 43 de ani, s-a stins din viata miercuri, 6 octombrie, la Spitalul din Carei, judetul Satu Mare, in jurul orei 01:00.

Barbatul ar fi mers la spital luna trecuta, pe data de 19 septembrie, acuzand o stare de rau. Din pacate, plamanii sai au fost afectati in urma infectarii cu SARS-CoV-2, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Seful Politiei de Frontiera Berveni nu era vaccinat anti-COVID, scriu jurnalistii de la PresaSM.

Dacian Lazar va fi condus pe ultimul drum vineri, 8 octombrie, de catre familie, prieteni si colegi, incepand cu ora 11:00. Un ceremonial militar va fi organizat la sediul Sectorului Politie de Frontiera Berveni.

“Vineri, 08.10.2021, ora 11.00, la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care il vom conduce pe ultimul drum pe Subcomisar Lazar Dacian. Cine doreste sa participe este binevenit”, a anuntat familia ofiterului.

Dacian Lazar era casatorit si avea un copil.

Si colegii de la Politia de Frontiera Sighetu Marmatiei au postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook.

“Ramas bun, dragul nostru coleg! Vei ramane mereu in gandurile si in inimile noastre!”.