Doliu in Romania! Cabral a anuntat disparitia unui nume mare: Condoleante familiei

Tragedie in Romania! Cabral Ibacka a facut anuntul disparitiei unui bun prieten! Acesta s-a stins din viata in urma unui accident de motocicleta! Este vorba despre Cristian Predoi, unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti din Romania!

Cristian Predoi si-a pierdut viata, vineri seara, in judetul Suceava! Acesta se afla pe drumul judetean din Saru Dornei, iar din cauza carosabilului ud a pierdut controlul motocicletei si s-a izbot de o masina.

Cabral Ibacka era bun prieten cu Cristian Predoi! Ei au participat la mai multe evenimente impreuna, fiind pasionati de motociclete! In urma cu putin timp, vedeta Pro TV a postat un mesaj emotionant pe o retea de socializare.

“Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto… îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU.

Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți. A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt.

Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari. L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg.

M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur”, a scris Cabral.

“M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a încheiat Cabral.