Doliu In Medicina Romaneasca

Lumea medicală din țara noastră este în doliu după moartea cardiologului Rodica Mihalache, care a trecut la cele veșnice în noaptea de marți spre miercuri.

Vestea este cu atât mai tristă, cu cât reputatul medic urma ca în mai puțin de o săptămână, pe data de 17 decembrie, să împlinească vârsta de 74 de ani.

A murit Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog din Pitești
Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate medicală căreia Rodica Mihalache și-a dedicat mare parte din viață. „Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei, medicul Sorin Marinescu, pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit zeci de reacții din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga sa activitate.

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat.