Doliu în lumea teatrului. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Apropiații, șocați la auzul veștii

Doliu în lumea teatrului din România. Actorul Ciprian Nemeșiu, membru important în trupa de improvizație Freeze, s-a sinucis pe data de 8 martie.

Știrea a fost prezentată de publicația online Click, care are la bază informații provenite de la Poliție.

Ulterior, în spațiul online, au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe după aflarea tragicei vești. Majoritatea celor care l-au cunoscut pe Ciprian sunt șocați de această întâmplare.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Ciprian
Pe 17 februarie, în ultima sa postare pe Facebook, Ciprian Nemeșiu nu dădea nimic de bănuit că trece prin momente grele și că are nevoie de ajutor. Ba dimpotrivă, acesta anunța că începe un nou curs de improvizație și era foarte fericit datorită acestui lucru.

”Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel.

Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.