Doliu în lumea muzicii populare! Cântărețul Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit din plin de o mașină

Corin Dobrinescu a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a fost lovit din plin de o mașină și aruncat zeci de metri în aer. Medicii de pe ambulanță s-au chinuit minute în șir să-l readucă la viață, dar eforturile lor au fost în zadar.

Traumatismele cauzate de impactul cu solul au fost prea puternice, iar organismul său nu a mai rezistat. Salvatorii nu au mai putut decât să declare decesul.

Corin Dobrinescu a murit la 54 de ani după ce a fost lovit de o mașină
Incidentul nefericit s-a petrecut sămbătă, 22 mai, după-amiază, în localitatea Horezu, județul Vâlcea. O cameră de luat vederi amplasată pe drum a surprin întreg evenimentul tragic.
Se pare că artistul însoțit de mai multe persoane au trecut pe partea celaltă a șoselei. Imediat cu au ajuns pe cealaltă parte, în mod inexplicabil, Corin Dobrinescu s-a întors, dar fără să se asigure dacă vin sau nu mașini. Chiar în momentul în care era în mijlocul drumului, un autoturism care venea cu viteză l-a lovit din plin. Artistul a fost aruncat câțiva metri în aer.

Cine a fost Corin Dobrinescu
Era unul dintre cei mai respectați și apreciați artiști de muzică populară din Vâlcea.

Absolvise Facultatea de muzică din cadrul Universitații din Pitești. dar și al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu- secția canto popular, solist vocal și era membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” de la Centrul Județean.
Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Toată lumea este tristă, căci lumea muzicii populare a mai pierdut un interpret de valoare.