Doliu în lumea filmului! Marele actor a murit pe masa de operație

Este doliu în lumea filmului și a cinematografiei! Un cunoscut actor a încetat din viață, chiar pe masa de operații, la vârsta de 74 de ani, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul. Vestea a cutremurat pe toată lumea! Iată despre cine este vorba, de fapt!
Este zi neagră în cinematografia mondială, asta după ce un mare actor a murit, chiar în timp ce se afla pe masa de operație, pentru a rezolva o problemă de sănătate.
Un actor celebru a murit la 74 de ani, în timp ce era pe masa de operație
Nu vă mai ținem în suspans, și vă spunem că din nefericire, este vorba despre marele actor care a jucat în serialul Friends, Gregory Itzin! În vârstă de 74 de ani și cu mai multe probleme de sănătate, marele actor a murit pe masa de operație.
Acesta a încetat din viață vineri, 8 iulie, după ce a suferit complicații în timpul unei intervenții chirurgicale de urgență, însă abia astăzi s-a aflat crunta vestea, făcută chiar de către apropiați și familie.
Ce probleme de sănătate avea Gregory Itzin
Actorul Gregory Itzin, cunoscut pentru rolurile sale din seriale TV, precum The Mentalist și Friends, se
confrunta cu probleme de sănătate de mai mulți ani de zile, astfel că, potrivit primelor informații s-a aflat că ar fi suferit un „atac de cord major” în 2015, iar de atunci totul s-a amplificat.
Gregory Itzin și-a dedicat viața carierei de actor, așa că mai bine de 40 de ani a cucerit cu aparițiile sale, făcându-și debutul în film, în anul 1980 cu parodia hilară Airplane.
De asemenea, alte roluri cu care a intrat în atenția tuturor sunt cele din Adaptation, Law Abiding Citizen, The Change-Up, The Ides of March și Lincoln.
S-a făcut remarcat la nivel internațional, așa că, deși nu mai este printre noi, aminitirea lui este vie prin filmele în care a jucat și prin toate momentele interpretate.