Doliu în lumea artistică din România. Cântărețul de muzică populară a murit la 58 de ani

Este doliu în lumea artistică din România. Artistul de muzică populară a murit la vârsta de 58 de ani. Era cunoscut în breaslă ca „Zongorașul”, din Țara Oașului.

Artistul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. El se afla la domiciliul său din satul Boinești, iar din păcate medicii nu au mai putut să îl salveze.

Doliu în lumea artistică din România

Doliu în lumea artistică din România. Interpretul de muzică populară Mihai Zele s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, la domiciliul său.

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele sociale de către Anca Volşik, directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş, în cursul după-amiezii de luni, 4 iulie 2022.

„Azi am primit o veste tristă. Colegul nostru, Mihai Zele, Zongoraşul Casei Orăşeneşti de Cultură, a încetat din viaţă într-un mod neaşteptat.

Suntem alături de familia lui în aceste momente tragice. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul notat de directoare.

Un alt artist iubit a decedat

Iancu Popovici, un alt mare artist din Banat, a murit anul acesta în luna mai.

Iancu Popovici era un celebru trompetist al muzicii populare din Banat, care a decedat în urma unui infarct, la vârsta de 57 de ani.

Anunțul trist a fost făcut de apropiați și de fanii artistului.

Iancu Popovici este fiul celebrului Luță Popovici, un maestru al taragotului, care a impresionat mai multe generații cu talentul său.