Doliu in lumea artistica –

Încă o veste tristă din lumea filmului internațional. S-a stins din viață un actor îndrăgit, devenit celebru mai ales după

rolul său Goldie din filmul The Mack.

Actorul a fost găsit fără suflare în locuința sa. Descoperirea a fost făcută chiar de către soția sa care a alertat autoritățile.

A murit actorul american Max Julien
Max Julien era celebru pentru interpretarea personajului Goldie din producția The Mack – 1973. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, chiar de ziua lui care a fost de Anul Nou. Soția sa a fost cea care a făcut descoperirea macabră. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită.

În timpul carierei de zeci de ani a lui Julien, a fost cunoscut pentru faptul că era îndrăzneț, onest și direct. El a fost considerat un om cum rar poate fi întâlnit, a transmis echipa sa, prin intermediul unui comunicat de presă.

În afară de filmul The Mack, Julien era cunoscut mai ales după aparițiile sale din The Mod Squad și The Bold Ones. De departe, portretul lui Max lui Goldie a devenit cel mai faimos rol al său și i-a influențat pe alții din industrie de-a lungul anilor.