Doliu în familia actriței Sharone Stone!

Sharon Stone a făcut un anunț dureros pe contul ei de Instagram.

Celebra actriță a dezvăluit că familia ei trece prin momente extrem de grele după ce nepotul ei de doar 11 luni, care s-a luptat preț de câteva zile între viață și moarte, a decedat.

Micuțul River a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, însă în zadar.

CITEȘTE ȘI: Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Bucătarul se pregătește de operație

CITEȘTE ȘI:  ULTIMA ORA! Vești Foarte Bune Pentru Pensionari Și Copii SE MARESC ALOCATIILE 

CITEȘTE ȘI: Revin DECLARAŢIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Se iese din casă doar pentru motive întemeiate între 20.00 şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

Durere fără margini pentru Sharon Stone. Actrița de 63 de ani a anunțat că nepotul ei de numai 11 luni, River, care s-a zbătut între viață și moarte după ce a fost găsit cu insuficiență totală a organelor, a decedat.

Celebra actriță a mărturisit că este distrusă de pierderea acestuia și totuși crede că această realitate este doar un coșmar din care ea și familia ei o să să trezească.

Sharon Stone, în doliu după ce nepoțelul ei de doar 11 luni a murit
River este fiul fratelui lui Sharon Stone.

Micuțul s-a născut în septembrie 2020, iar la acea vreme actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu o postare pe contul său de Instagram. Nici acum, nu a ezitat să împartă vestea cu fanii săi pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU NADIA COMĂNECI: ”AM ÎNȚELES CĂ ESTE MAI BINE AȘA”. ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ

CITEȘTE ȘI: A murit inecat la Mamaia! Salvamarii nu au mai reusit sa il salveze

Deși este un eveniment trist și neplăcut, celebra actriță și-a ținut comunitatea la curent în legătură cu drama prin care trece împreună cu familia ei.